Boterooooo in Medellin

Colombia omschrijving

Colombia is een van de meest veelzijdige landen van Zuid-Amerika en is op een comfortabele manier met privé transfers en vluchten te bereizen. Voor iedereen die een Zuid-Amerika reis naar een uniek, nog onontdekt, veelzijdig en schitterend land wil maken, is een reis naar Colombia een absolute aanrader!

Door de aanwezigheid van prachtige koloniale steden, archeologische vindplaatsen, de koffieregio, besneeuwde bergtoppen in de Andes, een indrukwekkende biodiversiteit in de Amazone, parelwitte stranden en een bijzonder vriendelijke bevolking is Colombia één van de meest diverse landen van Zuid-Amerika. Colombia is daarnaast het enige land in Zuid-Amerika dat zowel een kustlijn aan de Grote Oceaan als aan de Caribische zee heeft. Dit biedt veel mogelijkheden om in een rondreis enkele heerlijke dagen strand of een duikarrangement te verwerken.

Jammer genoeg kampt het land op dit moment nog met een negatief imago wat toeristen kan afschrikken. Wanneer er gelet wordt op de keuze van de reisgebieden is er echter absoluut geen reden tot het overslaan van deze unieke bestemming. Niet voor niets is de slogan 'Colombia, the only risk is wanting to stay'.

Colombia is bijna 28 keer zo groot als Nederland en biedt een enorme diversiteit aan landschappen, bewoners, steden en bezienswaardigheden. Colombia biedt als reisbestemming dus een veelheid aan mogelijkheden voor een individuele rondreis op maat.